Κίνα μετασχηματιστής ηλεκτρικής δύναμης κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jack

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-15853252696

WhatsApp : +8615853252696

Free call

Εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας Mualagawa

December 25, 2019

τελευταία εταιρεία περί Εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας Mualagawa

 

Η κινεζική επιχείρηση, Hengfengyou, έχτισε τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας Muara Jawa και τις σύνδεσε επιτυχώς με το ινδονησιακό πλέγμα δύναμης στις 18:58 στις 20 Οκτωβρίου. Ένα σημαντικό έργο υποδομής στη δύναμη Plantin Kalimantan Timur, Ινδονησία Mualagawa Mualagawa, είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος του σχεδίου ανεφοδιασμού εθνικών αρμοδιοτήτων.

Όταν λειτουργικές, οι εγκαταστάσεις θα παράσχουν έναν αξιόπιστο ανεφοδιασμό του thearea electricityto, να προωθήσει την τοπική οικονομική ανάπτυξη, ανακύκλωσης andbringconsiderable ευκολία των πόρων αποβλήτων στις ζωές των ντόπιων. Όλα τα δομικά υλικά είναι purchasedfrom τοπικοί προμηθευτές για να υποκινήσουν την οικονομική ανάπτυξη.

 

                                  τελευταία εταιρεία περί Εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας Mualagawa  0

 

Το constructionteam δεν έχει ξεχάσει ποτέ την κοινωνική υποχρέωση του momentumChina. Σέβονται το τελωνείο των τοπικών ανθρώπων, δίνουν σε εκείνοι στις δραστηριότητες ανάγκης και participatein variouscommunity σχετικές με την εκπαίδευση, τη δημόσια ευημερία και τα φεστιβάλ. Το projectowner, ινδονησιακές δυνάμεις, σας έχει γράψει αρκετές φορές σε Heng Feng, που λέτε ότι οι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας theMuarajawa είναι το καλύτερο κατασκευαστικό πρόγραμμα δύναμης μέσα    Η Ινδονησία και εκείνη η περιοχή theconstruction έχουν λάβει πολλές κυβερνητικές επισκέψεις, οι οποίες αναφέρθηκαν από τα majorIndonesian μέσα groups.https: // το www.hengfengyou.com/case/

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας