Κίνα μετασχηματιστής ηλεκτρικής δύναμης κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jack

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-15853252696

WhatsApp : +8615853252696

Free call

Ποια είναι η ζημιά της έλλειψης πετρελαίου μετασχηματιστών δύναμης στη λειτουργία;

February 7, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η ζημιά της έλλειψης πετρελαίου μετασχηματιστών δύναμης στη λειτουργία;
Ποια είναι η ζημιά της έλλειψης πετρελαίου μετασχηματιστών δύναμης στη λειτουργία;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η ζημιά της έλλειψης πετρελαίου μετασχηματιστών δύναμης στη λειτουργία;  0
Μια ζημιά、 της έλλειψης πετρελαίου μετασχηματιστών
1. Εάν οι πτώσεις επιπέδων πετρελαίου κάτω από τη γραμμή ελέγχου του ισόπεδου μετρητή πετρελαίου, η συσκευή προστασίας αερίου μπορούν να δυσλειτουργήσουν, και το επίπεδο και το χρώμα πετρελαίου δεν μπορούν να ελεγχθούν.
2. Εάν το επίπεδο πετρελαίου μειωθεί κάτω από το τοπ κάλυμμα του μετασχηματιστή, η περιοχή επαφών μεταξύ του πετρελαίου και του αέρα θα αυξηθεί, έτσι ώστε το ελαιοδοχείο απορροφά εύκολα την υγρασία και οξειδώνει, επιταχύνοντας κατά συνέπεια την επιδείνωση του πετρελαίου, μειώνοντας τη δύναμη μόνωσης του τυλίγματος, και οξυδώνοντας το πυρήνα σιδήρου και άλλα μέρη.
3. Το ελαιοδοχείο μετασχηματιστών να μην καταδυθεί το μετατροπέα βρυσών, η απαλλαγή διαρροής μεταξύ των βρυσών θα προκαλέσει το βραχυκύκλωμα τυλίγματος υψηλής τάσης.
4. Όταν το επίπεδο πετρελαίου είναι χαμηλότερο από το ανώτερο στόμιο σωλήνων του θερμαντικού σώματος, του ελαιοδοχείου να μην κυκλοφορήσει και της μεταφοράς, με συνέπεια μια απότομη αύξηση στην άνοδο θερμοκρασίας του μετασχηματιστή, ή ακόμα και του καψίματος του μετασχηματιστή.
5. Ο πυρήνας σιδήρου και το τύλιγμα επηρεάζονται εύκολα από την υγρασία όταν εκτίθεται στον αέρα, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει τη διακοπή μόνωσης και την ουδετεροποίηση μετασχηματιστών.
Αιτίες Β、 της έλλειψης πετρελαίου μετασχηματιστών
1. Κατά τη διάρκεια της συντήρησης ή της δοκιμής, δεν υπάρχει κανένα συμπληρωματικό πετρέλαιο αφότου απαλλάσσεται το πετρέλαιο από το μετασχηματιστή
2. Διαρροή πετρελαίου διαρροής ή μεγάλου ποσού πετρελαίου από το κοχύλι μετασχηματιστών για πολύ καιρό
3. Η θερμοκρασία αέρα είναι πάρα πολύ χαμηλή, η ποσότητα πετρελαίου conservator είναι ανεπαρκής, ή ο σχεδιασμένος όγκος conservator είναι πάρα πολύ μικρός για να καλύψει τις απαιτήσεις λειτουργίας.
Μέτρα Γ、 για την έλλειψη πετρελαίου του μετασχηματιστή
1. Σε περίπτωση έλλειψης πετρελαίου λόγω της ξαφνικής αλλαγής της πτώσης καιρού και θερμοκρασίας, διακόψτε το θερμαντικό σώμα και ξαναγεμίστε το πετρέλαιο εγκαίρως.
2. Εάν υπάρχει μια διαρροή πετρελαίου μεγάλου ποσού, τα αντίστοιχα μέτρα μπορούν να ληφθούν σύμφωνα με τους συγκεκριμένους όρους και τους κανονισμούς.
3. Αγορά υψηλή - μετασχηματιστής ποιοτικών εμπορικών σημάτων
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η ζημιά της έλλειψης πετρελαίου μετασχηματιστών δύναμης στη λειτουργία;  1
Εξασφάλιση ποιότητας Δ、 του μετασχηματιστή που κατασκευάζεται από το hengfengyou ηλεκτρικό
1. Υιοθετήστε τη ζαρωμένη δεξαμενή πετρελαίου, ρομπότ που η αυτόματη συγκόλληση, αποφεύγει τη διαρροή.
2. Μετά από να παστώσει, το κοχύλι θα ψεκαστεί με το πλαστικό για να εξασφαλίσει ότι το χρώμα του κοχυλιού δεν θα πέσει μακριά για 30 έτη (πρότυπα δοκιμής: αντίσταση διάβρωσης επιστρώματος μέσα σε 100h, σκληρότητα ≥ 0,4, μέθοδος δοκιμής σύμφωνα με το κινεζικό εθνικό ΜΒ/πρότυπα t1730).
3. Το πετρέλαιο μετασχηματιστών θα είναι 25 # και 45 # λαδώνοντας πετρέλαιο Kunlun PetroChina, σύμφωνα με το κινεζικά εθνικά τυποποιημένα ΜΒ/το Τ 7595-2017, για να εξασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη ασφαλή και σταθερή λειτουργία του μετασχηματιστή.
4. Προσθέστε αρκετό πετρέλαιο στο μετασχηματιστή πρίν αφήνει το εργοστάσιο. Για το μετασχηματιστή με conservator πετρελαίου, η βέλτιστη ικανότητα conservator πετρελαίου πρέπει να αντιστοιχηθεί για να ικανοποιήσει την απαίτηση φορτίων.
το https://blog.hengfengyou.com/
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας